Haberler

 2023-2024 TMVFL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
2023-2024 TMVFL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

2023-2024 TMVFL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ANTALYA'DA BAŞLIYOR.

Detay
TMVFL BAŞSAĞLIĞI MESAJI
TMVFL BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TMVFL MİLLİ KARMA TAKIMIMIZIN KAPTANI VE FOCA BLD MASTERLERİN KAPTANI, MEHMET BİLDİRİNİN KIYMETLİ ANNESİ RAHMETLİ OLMUŞTUR. DEĞERLİ KAPTANIMIZA VE AİLESİNE SABIRLAR DİLER, MERHUMEYE T ALLAHTAN RAHMET DİLERİZ.

Detay
Geçmiş Olsun Muhittin Bora KANAT
Geçmiş Olsun Muhittin Bora KANAT

Çankırı Fk 100.Yıl Antrenör / Oyuncusu Sayın Muhittin Bora KANAT damar tıkanıklığı ( kalp krizi ) geçirmiş olup Çankırı’daki muayenesi sonrası Ankara’ya sevk edilmiş Ankara’da tıkalı 3 damarı anjiyo yapılarak açılmıştır baypasa gerek kalmamıştır. Son olarak sağlık durumu iyi olduğunu öğrendik.

Muhittin Bora KANAT Hocamıza Geçmiş Olsun Acil Şifalar Diliyoruz.

TMVFL YÖNETİMİ KURULU

Detay
TMVFL KINAMA
TMVFL KINAMA

11.12.2023 tarihinde Ankara Eryaman Stadyumunda oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasında çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Devletimizin, sporun ruhuna tamamen aykırı bu hadiseyle ilgili gereğini yapacağını inanıyoruz. Sayın Halil Umut Meler'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

TMVFL YÖNETİM KURULU

Detay
MAÇLAR SÜRESİZ ERTELENDİ
MAÇLAR SÜRESİZ ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu almış olduğu ligleri erteleme kararına istinaden, bizde Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu olarak ligimizi Türkiye Futbol Federasyonun vereceği ikinci bir karara kadar erteliyoruz

Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Yönetim Kurulu

 

Detay

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Web sitemizi kullanmaya devam etmeniz halinde cihazınızdaki çerezlere erişebileceğimizi de kabul ediyorsunuz.

© 2019 - TMVFL - Literal Yazılım Tüm Hakları Saklıdır.