Haberler

A Milli Basketbol Takımı 2 de 2 Yaptı
A Milli Basketbol Takımı 2 de 2 Yaptı

FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası C Grubu 2'nci maçında Bulgaristan'ı 104-66 mağlup ederek 2'de 2 yaptı ve son maçlar öncesinde gruptan çıkmayı garantiledi.

Detay
Süleyman Seba Saygıyla Anıyoruz
Süleyman Seba Saygıyla Anıyoruz

Türk futbolunda unutulmaz izler bırakan, etik değerlere bağlılığı, duruşu ve centilmenliğiyle herkesin sevgisini kazanan, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı vefatının 9. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Detay
Sürdürülebilir Çevre İçin Protokol İmzalandı
Sürdürülebilir Çevre İçin Protokol İmzalandı

MKE Ankaragücü  Ankara Üniversitesi ile iklim değişikliğinin olumsuz etkilerini azaltmak, yeşil kalkınma ve sürdürülebilir çevre için iş birliği protokolü imzaladı. Eryaman Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, kulüp ve üniversiteden yöneticiler katıldı.

Detay
TFF Cezaları Zamlandı.
TFF Cezaları Zamlandı.

TFF, yeni sezon öncesinde Futbol Disiplin Talimatı'nda para cezalarını yüzde 20, 50 ve 100 oranında arttırıldı. Yüzde 20 artan ceza; "Usulsüz seyirci alma ve merdiven boşluklarının boş bırakılması." , yüzde 50 artan maddeler ise şunlar: "İkame ve ilave cezalar, hakem soyunma odası ve koridorların güvenliği, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketler, hakemler ve görevlilere toplu müdahale, ayrımcılık-ideolojik propaganda, saldırı, kavga ve belgelerin haksız kullanılması. Sahtecilik ve yanıltma, cezaya ve tedbire uyulmaması, milli müsabakaya katılmamak ve yayın.". Hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında yapılan açıklamalara verilen cezaya yüzde 100 zam yapıldı. Kişilik haklarına saldırı, hakaret, tehdit ve tükürme, çirkin ve kötü tezahürat da bu oranda arttırıldı. Cezalar artık yeni Disiplin Talimatı'na göre uygulanacak.

kaynak : ntvsop.net

Detay
Vefat ve Başsağlığı
Vefat ve Başsağlığı

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı’nın kayınvalidesi Dürrüşah Akaydın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Dürraşah Akaydın’a Allah'tan rahmet; Sayın Servet Yardımcı’ya, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Detay

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Web sitemizi kullanmaya devam etmeniz halinde cihazınızdaki çerezlere erişebileceğimizi de kabul ediyorsunuz.

© 2019 - TMVFL - Literal Yazılım Tüm Hakları Saklıdır.